Wees virussen in huis de baas!

Aeroconsult is gespecialiseerd in alle systemen om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Met onze gepatenteerde technologie ben je thuis volledig beschermd tegen luchtvervuiling van pollen, toxische gassen, bacteriën en virussen.Onze gepatenteerde systemen zijn los te plaatsen (zonder installatie) of kunnen worden ingebouwd in combinatie met airco of balansventilatie.

Luchtreinigers tegen virussen

Wil je specifiek virussen te lijf gaan? Dan moet je de GPS-iRIB-18 hebben. Dat is een mechanisme van 45 centimeter lang die we installeren op de airco zodat de lucht ioniseert en de virussen uit je huis verdwijnen. Naast minder virussen, zorgt het ook voor minder fijnstof en worden geuren geneutraliseerd. Daarnaast bespaar je ook veel energie en kosten, want de GPS-iRIB-18 heeft een zeer laag verbruik en lage onderhoudskosten. Zeker in vergelijking met andere luchtzuiveringssystemen. Eindelijk kun je genieten van gezonde en gezuiverde als je thuis komt. En zo moet je je thuis in elk geval geen zorgen maken over virussen zoals covid19, de griep of een verkoudheid.

Hoe werkt de ionisatie van binnenlucht?

Ionen zijn moleculen die minstens een elektron hebben verloren of erbij hebben gekregen. Ze zijn negatief dan wel positief geladen en daarmee gepolariseerd. Aeroconsult brengt alle voordelen van deze ionisatie in uw woning. De werking van onze ionisatiesystemen is te vergelijken met het effect van een stevige onweersbui op de luchtkwaliteit. Onweders genereren negatieve ionen die een gunstig effect hebben op de luchtzuiverheid en het zuurstofgehalte van de luchtmoleculen. Ook hebben negatieve ionen een bewezen effect op het vermogen van het menselijk lichaam om beter zuurstof op te nemen en op de histamineproductie.

Ionisatie van lucht met Aeroconsult

De Aeroconsult luchtreinigers produceren miljarden elektronen per seconde die in negatieve ionen veranderen als ze in contact komen met de zuurstofmoleculen in de lucht. De productie van deze elektronen resulteert in een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³ zonder enige ozonproductie. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf dat dit product aanbiedt zonder de negatieve bijwerkingen. Het gevolg is: een verrijkte lucht, helemaal vrij van droogte, virussen, bacteriën, fijnstof of pollen.

Gratis expertise

Wees virussen in huis de baas!

Afspraak maken

Hoe werkt ionisatie?

Ionen zijn moleculen die positief of negatief geladen kunnen zijn. De technologie vormt een elektrisch veld die die ionen de kamer in stuurt. Die ionen reizen met de luchtstroom mee en hechten zich aan microdeeltjes – zoals virussen. Ze zorgen ervoor dat die ziektekiemen aan elkaar gaan klitten zodat ze groot genoeg worden om te filterbaar te zijn. En dan begint de rest van de airco te werken. Dankzij ionisatie vermindert het aantal luchtgedragen verontreinigingen drastisch en heb je minder kans om ziek te worden.

Ionisatie van lucht met Aeroconsult

De luchtreinigers van Aeroconsult produceren miljarden elektronen per seconde die de microdeeltjes in de lucht te lijf gaan. Dat resulteert in een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³, dat alles zonder enige schade aan te richten aan het milieu. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf dat ionisatie kan aanbieden zonder enige negatieve bijwerkingen. Het gevolg is niet alleen een propere lucht zonder virussen, maar ook zonder droogte, bacteriën, fijnstof of pollen. Exact dezelfde technologie wordt gebruikt in de vliegtuigen van Boeing om de lucht zuiver te houden tijdens de vlucht.

Wetenschappelijk bewezen

Natuurlijk beweren we niet zomaar dat we virussen te lijf kunnen gaan met onze producten. Global Plasma Systems – de ontwerper van de ionisatietechniek – heeft verschillende wetenschappelijke onderzoeken gevoerd. Concreet hebben ze onderzocht hoe snel de verspreiding van virussen vermindert als ze de ionisatie toepassen. Ze plaatsten een petrischaaltje met een ziekteverwekker onder een laboratoriumkap en controleerden vervolgens hoe de ziekteverwekker reageerde op de technologie. Zo’n gecontroleerde omgeving liet hen toe om verschillende soorten ziekteverwekkers met elkaar te vergelijken. Het norovirus was maar liefst 93,5% minder aanwezig in de lucht na een blootstelling van 30 minuten aan de technologie van Global Plasma Systems. Het menselijk coronavirus had een reductie van 90% na een uur blootstelling aan de ionisatie technologie. Je ziet het. De technologie om de lucht te zuiveren van virussen werkt echt.

Aeroconsult in de strijd tegen COVID-19

Op 28 oktober 2021 publiceerde de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid een lijst van luchtzuivering producten die zijn goedgekeurd om de strijd aan te gaan met COVID-19. Ook onze GPS-iRIB-18 en onze andere ionisatieproducten staan in die lijst. Toestellen die niet in de lijst staan, zijn verboden om te verkocht te worden in België. Daarmee is Aeroconsult het eerste bedrijf in Vlaanderen die particulier COVID-19 te lijf gaat met de ionisatie technologie!

Wil je zelf ook zeker zijn van een gezonde lucht in huis? Contacteer dan vrijblijvend Aeroconsult en wij helpen je met veel plezier verder.

Neem contact op met AeroConsult