Jouw garantie, zwart op wit

Op zoek naar een airco met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan ben je bij AeroConsult aan het juiste adres. AeroConsult biedt je bovendien een laagsteprijsgarantie op al onze airco’s.

Wat houdt onze laagsteprijsgarantie in?

Vind je in België dezelfde airco bij één van onze concurrenten aan een lagere prijs? Dan betalen wij het verschil terug! Hoe zit het in elkaar? Wanneer heb je er recht op? We beantwoorden al jullie vragen op deze pagina.

Tot hoe lang na mijn aankoop kan ik het verschil terugvragen?

Onze laagsteprijsgarantie is geldig tot 30 dagen na je aankoop.

Ik vond vóór mijn aankoop dezelfde airco aan een lagere prijs. Wat dan?

Onze laagsteprijsgarantie is ook geldig vóór je de aankoop hebt gedaan. De prijs waarmee je vergelijkt mag in dat geval niet ouder zijn dan 15 dagen. Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren je.

Wat zijn de voorwaarden om het verschil in prijs terugbetaald te krijgen?

  • Je hebt een identieke nieuwe airco met exact dezelfde technische kenmerken gevonden. Onze garantie geldt zowel voor geleverde als geplaatste airco’s. De prijzen exclusief btw gelden als referentieprijs
  • Je vraagt de terugbetaling aan binnen de 30 dagen na aankoop.
  • Je stuurt bij je aanvraag een screenshot of foto door als bewijs van de lagere prijs en voegt een link naar de handelaar toe. Wij behouden ons het recht voor om bijkomende vragen te stellen of onderzoeken te doen.
  • De airco waarmee u vergelijkt is leverbaar in België binnen de 10 werkdagen.
  • Het gaat om de prijs zonder lidmaatschapvoordelen. Met solden- of braderie-prijzen wordt geen rekening gehouden. Het betreft prijzen die geldig zijn zonder dat u bijkomende verplichtingen of lasten zijn opgelegd (zoals voorrijdkosten, leveringskosten, onderhoudscontracten, cash back-systemen, enzoverder). 

Hoe vraag ik het verschil terug?

Het verschil terugvragen is eenvoudig. Onderaan deze pagina vind je een formulier waar je jouw persoonlijke informatie doorgeeft: naam, e-mailadres, factuurnummer en een screenshot, foto en/of link naar de handelaar als bewijs. Dan krijg je het verschil binnen de 30 dagen terugbetaald!

Ik wil de laagsteprijsgarantie aanvragen

Vul dit formulier in en wij contacteren je snel.