AeroConsult draagt een hoge en veilige luchtkwaliteit hoog in het vaandel.

Om die reden bieden wij innovatieve en hoogtechnologische airco’s en luchtreinigers, voor een optimaal en gezond binnenklimaat. Onze producten filteren niet alleen uw binnenlucht, ze koelen en verwarmen jouw ruimtes ook op een energiezuinige wijze. Zo staan wij garant voor comfort en ervaar jij ten alle tijden jouw ideale binnentemperatuur.

Onze specialisaties

Monoblock airco’s

AeroConsult is sterk gespecialiseerd in moderne airco’s zonder buitenunit die zowel koelen, verwarmen als ventileren op een duurzame, energiezuinige en betrouwbare manier.

Warmtepompen

Naast airco’s, voorziet AeroConsult ook in ionisatiesystemen waarmee je de lucht in je huis optimaal zuivert, en we bieden warmtepompboilers om ook het sanitair water op een slimme manier te verwarmen.

Missie

Onze missie is eenvoudig: wij willen onze klanten een gezond huis met optimaal binnenklimaat bieden door middel van onze luchtreinigers. Wij streven ernaar om hun binnenlucht te zuiveren en te koelen of verwarmen op een manier die energiezuinig, milieuvriendelijk en betaalbaar is.

Visie

Door middel van onze hoogwaardige luchtzuiverende oplossingen willen wij bijdragen aan een gezondere en duurzame wereld. Wij streven ernaar om een betere leefomgeving te creëren voor mensen door het bieden van luchtreinigers en airco's die niet alleen effectief zijn in het verwijderen van verontreinigingen uit de lucht, maar ook energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Waarden

Analyse. Onze deskundigen staan paraat om uw huis te bezoeken voor een gratis consultatie. Ze bekijken samen met u de mogelijkheden om uw woning van zuivere lucht te voorzien. Expertise. AeroConsult heeft reeds 20 jaar ervaring en werkt uitsluitend met de beste producten en de meest deskundige vakmannen. Duurzaamheid. We willen niet alleen een kwalitatieve lange termijn oplossing bieden voor jou en je gezin, we willen ook ons steentje bijdragen aan de planeet door in te zetten op energiezuinige en duurzame producten.

Waar vind je AeroConsult?

AeroConsult is actief in heel Vlaanderen. We zijn actief in alle Vlaamse provincies, waar er overal field engineers aan het werk zijn. Zo is er altijd wel iemand in jouw buurt en kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

Advies nodig of wil je een gratis expertise?

Weet je niet goed wat mogelijk is voor jouw woning? Of zit je nog met vragen? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak en onze field engineers bekijken hoe zij uw woning van zuivere lucht kunnen voorzien.
Contacteer ons

AeroConsult is deel van een solide Belgische groep

AeroConsult is onderdeel van GroupConsult, een Belgische onderneming die zich dagelijks inzet om een aangenaam en gezond leefklimaat te creëren. Elke divisie heeft haar eigen specifieke expertise, met betrouwbaarheid, duurzaamheid en vakmanschap als de gemeenschappelijke deler.
EnergyConsult

Slimme energie oplossingen

AquaConsult

Vochtbestrijding en ventilatie

IsoConsult

Isolatie kelderplafonds, zolderdaken en zoldervloeren

MosConsult

Mosbestrijding en hydrofuge

Wens je een vrijblijvend baanbezoek met een gratis expertise en een offerte op maat? Of heb je gewoon nog enkele vragen? Neem contact op met AeroConsult en een van onze field engineers komt met veel plezier vrijblijvend bij je langs.
Neem contact op met AeroConsult