AeroConsult is dé specialist in Vlaanderen als het aankomt op monoblock airco’s en garandeert je de beste prijs in België en Nederland.

Monoblock airco’s zijn airco’s zonder buitenunit en AeroConsult werkt met Innova Monoblock airco-systemen zonder buitenunit. Een product dat technologische vooruitstrevendheid, een mooie look en gebruiksgemak combineert.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak
innova monoblock airco

De voordelen van de Innova Monoblock Airco

Er zijn heel wat voordelen aan de Innova Monoblock Airco 2.0. We zetten ze even op een rijtje:

Koelen en warmen

Het meest gekende gebruik van een airco is natuurlijk het verkoelen, maar de Innova Monoblock Airco 2.0 kan ook verwarmen. Daarnaast is ventileren mogelijk waardoor je altijd in een perfecte leef- of werkomgeving zit.

Italiaans design

De Innova Monoblock is slecht 16 centimeter diep en heeft geen buitenunit; enkel vaste buitenroosters. Ook is de Innova Monoblock Airco authentiek Italiaans design waardoor het zonder probleem in elk interieur past. Geen logge airco’s meer!

Wil je meer weten over de technische kenmerken of andere details rond de airco’s?

Bekijk de brochure

Eenvoudig in gebruik

Deze airco is een echt technologisch hoogstandje. De bediening ervan is erg eenvoudig: je kan het bedienen via de touchscreen op de airco, via de bijgeleverde afstandsbediening of via een app op je smartphone.

Zelf installeren of laten installeren

Bij de installatie komen er geen kap- of breekwerken aan te pas. Daardoor kan je kiezen: installeer je de airco zelf of laat je ze installeren door een specialist? Kies je ervoor om de Innova Monoblock Airco zelf de installeren, dan krijg je een gedetailleerde gebruiksaanwijzing die je op weg helpt.

Milieuvriendelijk

In tegenstelling tot veel andere airco’s, is de Innova Monoblock Airco 2.0 erg milieuvriendelijk. Het heeft de energieklasse A+. Het heeft dus geen negatieve impact op je energiebudget.

Geen onderhoud nodig

Een airco zonder buitenunit is onderhoudsvrij. De Innova Monoblock Airco hoeft dus niet ieder jaar een onderhoudsbeurt te krijgen. Dit zou wel het geval zijn bij airco’s met een buitenunit.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak

Snelle levering en mogelijkheid tot afhaling

Wij hebben voldoende voorraad in huis om je snel te verkoelen. Kies je om je airco zelf te installeren? Dan krijg je het toestel binnen de vijf dagen. Voor levering en plaatsing van het toestel mag je rekenen op een leveringstermijn van maximum twee weken. Toestellen kunnen ook afgehaald worden na ontvangst van betaling

Maak een vrijblijvende afspraak

Twijfel je nog of wil je wat meer informatie? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak met één van onze field engineers uit jouw buurt. Die bekijken samen met jou welke airco het best bij jou en je woning past. Je vindt ons overal in Vlaanderen, dus aarzel niet om ons te contacteren.

Afspraak maken

Op welke plaatsen in huis plaats je best een Innova Monoblock Airco?

Zoals al eerder aangehaald, gaat de Innova Monoblock Airco 2.0 moeiteloos op in je interieur. Je kan het dus zonder probleem in je woonkamer of slaapkamer plaatsen zonder dat het te veel opvalt.

 

Wel moet een Innova Monoblock Airco aan een buitenmuur geplaatst worden zodat het verse lucht kan gebruiken om te werken. Het grote voordeel daar is dat er enkel twee kleine vaste roosters zijn die je op je gevel ziet; en niet een grote logge buitenunit.

Wat is de prijs van een Innova Monoblock Airco?

De Innova Monoblock Airco-heater 2.0 is te verkrijgen vanaf 1.725 euro, maar de prijs van deze monoblock airco hangt af van verschillende factoren: hoe groot in de ruimte die je wil koelen, verwarmen en/of ventileren? Installeer je de airco zelf of laat je ze liever installeren? Hoe oud is je huis? Dit zijn allemaal zaken die meespelen in het bepalen van de prijs.

 

Wil je meer informatie of een gedetailleerde offerte? Neem nu contact met ons op en onze field engineers komen met veel plezier bij je langs.

Advies nodig?