Heb je interesse in onze klimaatoplossingen, maar wil je liever niet in een keer de volledige investering doen? Dat kan.

AeroConsult biedt je de mogelijkheid om je investering van je airconditioning en/of luchtzuivering te spreiden over meerdere maanden. Zo kan je snel genieten van een koele en zuivere lucht met betaling op jouw ritme. Wil je meer te weten komen over een financieringsplan op maat?

Contacteer ons nu voor een gratis expertise

De voordelen van gespreid betalen met AeroConsult

Advies over je investering en krediet

Elke airco en elk luchtzuiveringssysteem vraagt een specifieke aanpak. Wij voorzien dus steeds een gratis expertise en plan van aanpak om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wil je de investering spreiden over verschillende maanden? Dan werken we een afbetalingsplan uit.

Direct genieten van je aankoop

Je betaalt je investering niet in een keer, maar verspreid over verschillende maanden. Wij lossen je problemen voor je op, de afbetaling gebeurt nadien, op jouw tempo.

Jaarlijks Kosten Percentage (JKP*) van 0,00% (TIJDELIJKE ACTIE**)

Je betaalt 30% van de totaalinvestering als voorschot. Het saldo kan je renteloos lenen (JKP 0%) en maandelijks aflossen. Dit geeft je heel wat meer financiële ruimte dan wanneer je het totaalbedrag in één keer dient te financieren. Doe je een investering van €3000 en je betaalt af op 24 maanden, dan betaal je €900 voorschot en gedurende 24 maanden een maandelijks bedrag van € 145.84. Een stuk interessanter dan dat je het volledige bedrag bij aanvang moet betalen.

Ik wil een offerte met gespreide financiering

*gratis zonder verplichting

gespreide betaling

Heb je vragen over de gespreide betaling? Vraag ernaar tijdens je gratis expertise of bel onze gratis expertiselijn via 0800 67 120.

Afspraak maken

Advies nodig?

Aanbod onder voorbehoud van goedkeuring door de Kredietgever. Let op: geld lenen kost ook geld. (*) Representatief voorbeeld van een gespreide betaling met een J.P.K : Lening op afbetaling “Home Improvement” voor een investering van 5.600 €. De prijs na betaling van het voorschot (1.680 € voorschot) bedraagt 3.920€, terugbetaalbaar in 24 maandelijkse aflossingen van 169,82 €. Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) bedraagt 1.99%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 1.99%. Het totaal terug te betalen bedrag : 4.075,70€. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v. , kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE445.781.316. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v.. De adverteerder is VOVENTI BV (commerciële namen AquaConsult en AeroConsult), Agent in nevenfunctie, Vogelsanck 2A te 2970 Schilde, BTW BE715653231, RPR 0715.653.231. (**) Onder voorbehoud van dossierkosten u aangerekend door de kredietgever.