Droge lucht in huis? Aeroconsult biedt de oplossing!

Aeroconsult is dé specialist in alles wat met luchtzuivering te maken heeft. We bieden systemen aan om elke vorm van luchtverontreiniging in huis tegen te gaan; waaronder ook droge lucht. Onze luchtreinigers zorgen dat de luchtvochtigheid op een gezond peil blijft waardoor de lucht veel aangenamer is om in te leven. Bovendien ben je met onze gepatenteerde technologie niet alleen beschermd tegen droge lucht, maar ook tegen pollen, toxische gassen, bacteriën en virussen. Onze technologie kan op zichzelf in huis geplaatst worden, maar het kan ook ingebouwd worden in combinatie met airco’s of een andere ventilatie.

Waarom is droge lucht ongezond?

Wanneer je droge lucht inademt, kunnen je longen niet genoeg zuurstof opnemen. Water verdampt sneller in een droge lucht, en dat geldt ook voor de keel en de longen. Vooral astmapatiënten zijn erg gevoelig aan een te lage luchtvochtigheid. Maar ook mensen zonder astma kunnen last krijgen van gezondheidsklachten.Droge lucht in huis komt vooral voor in de winter, want dan gaat de verwarming omhoog. Een hogere temperatuur in huis zorgt dat de luchtvochtigheid daalt. In de wintermaanden ligt de luchtvochtigheid in de huizen rond de 30%, terwijl de perfecte luchtvochtigheid ligt tussen 40% en 60%. Voor astmapatiënten is de perfecte luchtvochtigheid tussen de 40% en de 50%.Daarnaast verplaatsen stofdeeltjes zich gemakkelijker bij droge lucht. Zo is niet alleen die droge lucht een vijand, maar ook het stof. Iets waar veel mensen gevoelig aan zijn.

Hoe werkt de ionisatie van binnenlucht?

Ionen zijn moleculen die minstens een elektron hebben verloren of erbij hebben gekregen. Ze zijn negatief dan wel positief geladen en daarmee gepolariseerd. Aeroconsult brengt alle voordelen van deze ionisatie in uw woning. De werking van onze ionisatiesystemen is te vergelijken met het effect van een stevige onweersbui op de luchtkwaliteit. Onweders genereren negatieve ionen die een gunstig effect hebben op de luchtzuiverheid en het zuurstofgehalte van de luchtmoleculen. Ook hebben negatieve ionen een bewezen effect op het vermogen van het menselijk lichaam om beter zuurstof op te nemen en op de histamineproductie.

Ionisatie van lucht met Aeroconsult

De Aeroconsult luchtreinigers produceren miljarden elektronen per seconde die in negatieve ionen veranderen als ze in contact komen met de zuurstofmoleculen in de lucht. De productie van deze elektronen resulteert in een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³ zonder enige ozonproductie. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf dat dit product aanbiedt zonder de negatieve bijwerkingen. Het gevolg is: een verrijkte lucht, helemaal vrij van droogte, virussen, bacteriën, fijnstof of pollen.

Gratis expertise

Voorkom droge lucht met Aeroconsult

Afspraak maken

Eventuele klachten

Bij een te droge lucht bedraagt de luchtvochtigheid minder dan 40%. Het brengt verschillende klachten met zich mee:
  • Droge of branderige ogen
  • Een prikkelende keel
  • Een droge hoest, met hoestbuien
  • Gebarsten lippen
  • Geïrriteerde luchtwegen
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Concentratieproblemen
  • Verlaagd immuunsysteem
 Zoals je ziet, is het erg belangrijk om de droge lucht in huis aan te pakken. Zeker voor mensen die last hebben van astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen. Ook kinderen en ouderen hebben sneller last van een droge lucht in huis.

Hoe helpt Aeroconsult bij droge lucht?

Aeroconsult gebruikt een technologie genaamd ionisatie. Ionen zijn de schoonmakers van de natuur; je vindt ze overal ter wereld. De natuur creëert ze met onder andere bliksem en watervallen. Heb je al ooit diep ingeademd net na een onweer? Dan weet je hoe schoon de lucht kan zijn. Aeroconsult creëert diezelfde ionen met de gepatenteerde technologie. De luchtreinigers van Aeroconsult produceren miljarden elektronen per seconde die de luchtvervuiling in huis te lijf gaan. Dat zorgt voor een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³ die slag leveren tegen de droge lucht in de kamer. Die technologie zorgt niet alleen voor een betere luchtvochtigheid in huis. Ze gaat ook de strijd aan met fijnstof, ozon, toxische gassen en ziektekiemen die zich verspreiden via de lucht. Dat alles zonder bijkomende schade aan te richten aan het milieu. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf zijn die luchtzuiveringssystemen aanbiedt zonder negatieve bijwerkingen voor het milieu. Wij zorgen dus niet enkel voor een propere lucht in huis, maar ook voor een propere planeet.

Ga jij ook voor propere lucht op kantoor? Vraag nu een gratis expertise aan en wij helpen je met veel plezier verder.

Neem contact op met AeroConsult