Luchtreinigers voor allergieën

Heb je last van allergieën? Dan is het verstandig om een luchtreiniger in huis te halen. Een luchtreiniger kan aanzienlijk bijdragen aan het verlichten van allergie- en astmaklachten. Door allergenen zoals pollen uit de lucht te filteren, kan een luchtreiniger de impact van allergieën verminderen, waardoor symptomen zoals hooikoorts minder worden ervaren.

Helpt een luchtreiniger tegen allergieën als hooikoorts of huisstofmijt?

Een luchtreiniger biedt allergiepatiënten de mogelijkheid om allergische reacties te verminderen of zelfs te elimineren. Dergelijke apparaten bezitten namelijk filter of ionisatiesystemen waardoor ze allergenen uit de binnenlucht effectief kunnen uitzuiveren. Onderstaande allergenen maken geen kans:

- Stuifmeelkorrels en pollen van bloemen, planten en bomen- Huidschilfers van huisdieren- Stofmijten en hun uitwerpselen- Dampen van schoonmaakmiddelen- Schimmelsporen- Tabaksrook- …

Luchtreinigers tegen allergieën zorgen ervoor dat u veel minder klachten krijgt en dat u weer gerust ademhaalt.

Hoe helpt een luchtreiniger tegen allergieën?

Een luchtreiniger van AeroConsult werkt met ionisatietechnologie. Ionen zijn moleculen die minstens een elektron hebben verloren of erbij hebben gekregen. Ze zijn negatief dan wel positief geladen en daarmee gepolariseerd. Aeroconsult brengt alle voordelen van deze ionisatie in uw woning. De werking van onze ionisatiesystemen is te vergelijken met het effect van een stevige onweersbui op de luchtkwaliteit. Onweders genereren negatieve ionen die een gunstig effect hebben op de luchtzuiverheid en het zuurstofgehalte van de luchtmoleculen. Ook hebben negatieve ionen een bewezen effect op het vermogen van het menselijk lichaam om beter zuurstof op te nemen en op de histamineproductie.

Luchtreinigers voor allergieën met AeroConsult

De Aeroconsult luchtreinigers produceren miljarden elektronen per seconde die in negatieve ionen veranderen als ze in contact komen met de zuurstofmoleculen in de lucht. De productie van deze elektronen resulteert in een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³ zonder enige ozonproductie. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf dat dit product aanbiedt zonder de negatieve bijwerkingen. Het gevolg is: een verrijkte lucht, helemaal vrij van droogte, virussen, bacteriën, fijnstof of pollen.

Luchtzuivering voor een gezond binnenklimaat

Onze luchtreinigers voor allergieën zorgen ervoor dat u veel minder klachten als gevolg van bijvoorbeeld hooikoorts ervaart in het voorjaar. Onze systemen van luchtfiltering (ook in combinatie met airco en/of balansventilatie) zijn natuurlijk ook doeltreffend bij andere allergieën die gerelateerd zijn aan de luchtwegen. Met Aeroconsult kan u eindelijk ook genieten van het mooie weer in de lente. Vaarwel, vervelende pollen in huis! Door onze systemen herstelt u beter als u thuis bent en slaapt u beter. Onze missie is ervoor zorgen dat uw luchtwegen thuis ook echt tot rust komen. Adem met Aeroconsult opgelucht diep in en uit.

Gratis expertise

Geef allergenen geen kans enbestrijd de symptomen op een natuurlijke manier

Afspraak maken