Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met Aeroconsult

Aeroconsult is gespecialiseerd in luchtzuiveringssystemen om de luchtkwaliteit binnen significant te verbeteren. Met onze gepatenteerde technologie ben je beschermd tegen luchtvervuiling van pollen, toxische gassen, bacteriën en virussen. Ook zorgen onze systemen ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag wordt. Zo is de lucht veel aangenamer om in te leven. Al onze gepatenteerde systemen zijn op twee manieren te plaatsen. Je kan ze los laten plaatsen (zonder installatie), of we kunnen ze inbouwen in combinatie met een airco of een balansventilatie.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met Aeroconsult

Een lucht die niet gezuiverd wordt, is meestal ook ongezond. Het bevat allerlei microdeeltjes die niet goed zijn voor ons lichaam. Er zijn dus heel wat redenen waarom een luchtzuiveringssysteem op kantoor een goed idee is.

Hoe werkt de ionisatie van binnenlucht?

Ionen zijn moleculen die minstens een elektron hebben verloren of erbij hebben gekregen. Ze zijn negatief dan wel positief geladen en daarmee gepolariseerd. Aeroconsult brengt alle voordelen van deze ionisatie in uw woning. De werking van onze ionisatiesystemen is te vergelijken met het effect van een stevige onweersbui op de luchtkwaliteit. Onweders genereren negatieve ionen die een gunstig effect hebben op de luchtzuiverheid en het zuurstofgehalte van de luchtmoleculen. Ook hebben negatieve ionen een bewezen effect op het vermogen van het menselijk lichaam om beter zuurstof op te nemen en op de histamineproductie.

Ionisatie van lucht met Aeroconsult

De Aeroconsult luchtreinigers produceren miljarden elektronen per seconde die in negatieve ionen veranderen als ze in contact komen met de zuurstofmoleculen in de lucht. De productie van deze elektronen resulteert in een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³ zonder enige ozonproductie. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf dat dit product aanbiedt zonder de negatieve bijwerkingen. Het gevolg is: een verrijkte lucht, helemaal vrij van droogte, virussen, bacteriën, fijnstof of pollen.

Gratis expertise

Geef allergenen geen kans en bestrijd de symptomen op een natuurlijke manier

Afspraak maken

Fijnstof en ozon

Daarnaast worden we constant blootgesteld aan fijnstof en smog. Het kan beide heel wat gezondheidsproblemen teweeg brengen. Zo kan fijnstof de oorzaak zijn van kortademigheid, geïrriteerde luchtwegen of longontstekingen. In extreme gevallen kan er zelfs longkanker ontstaan. Smog (ook wel ozon genoemd) kan leiden tot hoesten, vermindering van de longfunctie en irritatie aan de ogen. Vooral mensen die al een aandoening aan de luchtwegen hebben, zijn extra gevoelig aan fijnstof en ozon. Voor hen is het extra belangrijk om een propere lucht te hebben.

Pollen

Maar liefst 20% van de mensen heeft last van een allergie zoals hooikoorts. Hooikoorts kan heel lastig en vermoeiend zijn. Met onze ionisatie technologie worden naast ziektekiemen en fijnstof, ook pollen uit de lucht gezuiverd. Zo wordt de ruimte meteen heel wat aangenamer om te werken.

Virussen en bacteriën

Eerst en vooral zit je op kantoor acht uur per dag (of langer) met verschillende mensen in één kamer. Misschien heeft er iemand de griep, het coronavirus of een verkoudheid. Zo’n ziektekiemen worden overgedragen door lucht en voor je het weet is heel het kantoor ziek. Met behulp van de GPS-iRIB-18 is dat verleden tijd. De GPS-iRIB 18 installeren we op de airco. Dat zorgt ervoor dat we de ziektekiemen aanvallen met ionisatie. Dat het werkt, is wetenschappelijk bewezen. In het experiment toonden ze aan dat het aantal deeltjes van het coronavirus in de lucht gereduceerd was met maar liefst 90%. Dat na een uur blootstelling aan één van onze luchtzuiveringssystemen. Andere ziektekiemen verminderden tot wel 99%.

Aeroconsult in de strijd tegen COVID-19

Op 28 oktober 2021 publiceerde de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid een lijst van luchtzuivering producten die zijn goedgekeurd om de strijd aan te gaan met COVID-19. Ook onze GPS-iRIB-18 en onze andere ionisatieproducten staan in die lijst. Toestellen die niet in de lijst staan, zijn verboden om te verkocht te worden in België. Daarmee is Aeroconsult het eerste bedrijf in Vlaanderen die particulier COVID-19 te lijf gaat met de ionisatie technologie!

Ga jij ook voor propere lucht op kantoor? Vraag nu een gratis expertise aan en wij helpen je met veel plezier verder.

Neem contact op met AeroConsult