Bescherm uw gezin met de gezondste lucht die bestaat

Onze luchtreinigers zorgen ervoor dat uw gezin optimaal beschermd is tegen luchtvervuiling van pollen, toxische gassen, bacteriën en virussen. Onze systemen van luchtfiltering (ook in combinatie met airco en/of balansventilatie) zijn natuurlijk ook doeltreffend bij klachten rond allergieën zoals hooikoorts. Door onze systemen is de luchtkwaliteit in uw huis veel hoger en slapen u en uw kinderen of baby veel beter. Onze missie is ervoor zorgen dat uw luchtwegen thuis ook echt tot rust komen. Adem met Aeroconsult opgelucht diep in en uit.

Hoe werkt de ionisatie van binnenlucht?

Ionen zijn moleculen die minstens een elektron hebben verloren of erbij hebben gekregen. Ze zijn negatief dan wel positief geladen en daarmee gepolariseerd. Aeroconsult brengt alle voordelen van deze ionisatie in uw woning. De werking van onze ionisatiesystemen is te vergelijken met het effect van een stevige onweersbui op de luchtkwaliteit. Onweders genereren negatieve ionen die een gunstig effect hebben op de luchtzuiverheid en het zuurstofgehalte van de luchtmoleculen. Ook hebben negatieve ionen een bewezen effect op het vermogen van het menselijk lichaam om beter zuurstof op te nemen en op de histamineproductie.

Ionisatie van lucht met Aeroconsult

De Aeroconsult luchtreinigers produceren miljarden elektronen per seconde die in negatieve ionen veranderen als ze in contact komen met de zuurstofmoleculen in de lucht. De productie van deze elektronen resulteert in een concentratie van meer dan 250.000 negatieve ionen per cm³ zonder enige ozonproductie. Dat maakt van Aeroconsult het eerste bedrijf dat dit product aanbiedt zonder de negatieve bijwerkingen. Het gevolg is: een verrijkte lucht, helemaal vrij van droogte, virussen, bacteriën, fijnstof of pollen.

Gratis expertise

Bescherm uw kinderen tegen het risico op verkoudheid en infecties en verminder allergische symptomen op natuurlijke wijze die de slaap bevordert

Afspraak maken