lucht-lucht warmtepomp in actie

Heb jij een ComfoAir Q450 of Q600 ventilatiesysteem in je woning of op je werkplek? Dan geniet je van gezuiverde binnenlucht en een verbeterde luchtkwaliteit. Sinds september 2023 breidt AeroConsult deze voordelen verder uit met onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Zehnder ComfoClime 36 lucht-lucht warmtepomp. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van frisse en gezonde lucht, ongeacht het seizoen.

Ontdek meer over dit interessante nieuwe product.

Over de ComfoClime 36 lucht-lucht warmtepomp

De Zehnder ComfoClime 36 lucht-lucht warmtepomp werd in het leven geroepen om het binnenklimaat van gezinnen en werknemers nog aangenamer te maken. De lucht-lucht warmtepomp van Zehnder biedt zowel verkoeling op warme dagen als verwarming op frissere dagen aan de verse lucht die wordt geleverd door de ComfoAir ventilatie-unit, waardoor er een extra laag aan comfort wordt toegevoegd. De twee units worden volledig en automatisch geïntegreerd, waardoor jij geniet van het beste binnenklimaat.

De voordelen van deze lucht-lucht warmtepomp

Naast de efficiënte temperatuurregeling in combinatie met effectieve luchtzuivering, kent de ComfoClime nog heel wat voordelen:

  • Koelt en verwarmt 100% verse lucht
  • Gebaseerd op de meest actuele lucht-lucht warmtepomptechnologie, inclusief zeer efficiënt koelgas (R32)
  • Naadloze integratie van de ComfoClime met de ComfoAir Q450 en Q600
  • Zeer energiezuinig en milieuvriendelijk: maximaal rendement en minimaal verbruik
  • Makkelijk te bedienen via de Zehnder ComfoControl app op je smartphone
  • Geschikt voor woningen met 300 tot 600 m3/h
  • Groot vermogensbereik: de lucht-lucht warmtepomp heeft een verwarmingsvermogen van 2.4 kW bij 600 m3/h en een koelvermogen van 2.6 kW bij 600 m3/h

De installatie van een ComfoClime 36 lucht-lucht warmtepomp

Deze warmtepomp biedt flexibiliteit in installatie. Niet alleen nieuwbouwwoningen of -kantoren, maar ook bestaande gebouwen met een reeds aanwezige ComfoAir Q450 of Q600 ventilatie-unit kunnen op een later tijdstip hun luchtzuiveringssysteem aanvullen. Dankzij de ruimtebesparende installatie, namelijk direct boven de ComfoAir Q450 of Q600 kan de Zehnder ComfoClime 36 zelfs in kleinere ruimtes worden geïntegreerd.

Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze lucht-lucht warmtepomp aanschaffen? Dan kan je ervoor kiezen om de unit zelf te plaatsen, of je kan de montage ervan overlaten aan onze experts. De Zehnder ComfoClime 36 wordt gratis geleverd en geplaatst door onze installateurs.

Kies voor een lucht-lucht warmtepomp bij AeroConsult

Laagsteprijsgarantie

Bij AeroConsult bieden we een Laagsteprijsgarantie, wat betekent dat we je verzekeren van de laagst mogelijke prijs in België en Nederland. Als je aantoonbaar elders een lagere prijs kunt vinden op het moment dat je bij ons een lucht-lucht warmtepomp hebt gekocht, zullen wij het prijsverschil aan je terugbetalen.

Gratis en snelle levering

Dankzij onze uitgebreide voorraad kan je snel bij ons terecht en beperken we lange levertermijnen. Bovendien zijn de transportkosten binnen België volledig inbegrepen in de prijs.

Onderhoudsvrij(heid)

In tegenstelling tot sommige andere leveranciers eisen wij geen verplicht onderhoudscontract van je. Dit komt doordat deze lucht-lucht warmtepomp onderhoudsarm is. Mocht er toch iets mislopen, dan kan je steeds bij onze experts terecht. Je kan dus gerust op beide oren slapen.

Ontdek meer over dit product de onze productpagina.

Ook een lucht-lucht warmtepomp toevoegen aan jouw ventilatiesysteem? Of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.